Aplica acum pentru a deveni furnizor pe Infinity Marketplace!

Clientii tai sunt mai aproape decat crezi

Ai nevoie doar de putin curaj pentru a incepe sa vinzi pe Infinity Marketplace. De restul ne ocupam noi!

Suntem aproape de tine si iti oferim oricand servicii de expertiza si suport, pentru a ne asigura ca vanzarile tale urmeaza o traiectorie ascendenta.

Crezi in produsul tau, ins nu stii cum ai putea sa ii cresti notorietatea? La noi este mai simplu decat ti-ai imagina. Venim in ajutorul tau cu servicii de marketing inovative şi uşor de aplicat ca sa iti cresti performanta produselor si conversiile.

Infinity s-a format ca o unitate; prieteni cu un scop comun - evolutia. Asta ne dorim sa proiectam, atat in relatia cu clientii, cat si cu vanzatorii din Marketplace. Ne orientam sa oferim beneficii considerabile si atractive, pentru ca atat interesul tau, cat si al cumparatorilor tai sa fie mereu activ.

Hai si tu sa te convingi cat e de usor sa iti cresti afacerea pe Infinity Marketplace.

Cum functioneaza

1

Inscrie-te pe Infinity Marketplace

Si beneficiaza de comisioane avantajoase, adaptate categoriilor de produse vandute de tine si de serviciu suport dedicat furnizorilor.

2

Listeaza-ti
produsele

Platforma INFINITY este usor de folosit si integrat cu magazinul tau online. Printre integrarile disponibile se numara OpenCart, Magento, PrestaShop, Shopify etc.

3

Primesti comenzile si livrezi

Iti gestionezi cu usurinta magazinul online, si beneficiezi de integrari pentru crearea de facturi si planificarea livrarilor.

4

Incaseaza
banii

In contul tau de seller ai acces la toate informatiile despre vanzari si incasari in timp real.

Testimoniale

Suntem fericiti ca suntem pe platforma Infinity Marketplace. Aceasta colaborarea ne-a adus rezultatele rapide, iar vanzarile atinse m-au surprins inca din prima luna. Ne dorim continuarea acestei colaborari deoarece este una de succes.
Adrian Tancau
Casilina MATSYS
Suntem fericiti si recunoscatori pentru faptul ca avem posibilitatea de a colabora cu un astfel de marketplace, organizat si practic. Speram ca si in viitor vom lucra impreuna pentru a atinge teluri comune. Multumim pentru incredere.
Timi
Winter Outlet
Parteneriatul cu Infinity a fost intotdeauna usor, echipa lor este foarte prietenoasa si este formata din profesionisti de nivel inalt care ne-au luat intotdeauna cererile in considerare. Serviciul oferit este uimitor pentru clienti cat si pentru selleri, oferind promotii excelente si reclame constante.
Theirheimer Walter
Fitness Store