Aplica acum pentru a deveni furnizor pe Infinity Marketplace!

Clientii tai sunt mai aproape decat crezi

Fa primul pas pe drumul succesului!

Suntem aproape de tine, oferindu-ti mereu servicii de expertiza si suport pentru a ne asigura ca vanzarile tale cresc constant. Daca crezi in produsul tau, dar nu stii cum sa ii sporesti notorietatea, la noi este mai simplu decat iti imaginezi. Vom veni in ajutorul tau cu servicii de marketing inovative si usor de aplicat pentru a-ti imbunatati performanta produselor si conversiile.

Infinity nu este doar un marketplace, ci o comunitate formata din prieteni cu un scop comun - evolutia. Ne dorim sa proiectam acest spirit atat in relatia cu clientii, cat si cu vanzatorii din Marketplace. Ne axam pe oferirea unor beneficii considerabile si atractive, pentru ca atat interesul tau, cat si al cumparatorilor tai sa fie intotdeauna activ.

Hai si tu sa vezi cat de usor este sa iti dezvolti afacerea pe Infinity Marketplace!

Cum functioneaza

1

Inscrie-te pe Infinity Marketplace

Si bucura-te de comisioane competitive, personalizate in functie de categoria produselor sau serviciilor pe care le oferi, alaturi de asistenta specializata pentru furnizori

2

Listeaza-ti
produsele

Platforma INFINITY este simplu de utilizat si se integreaza perfect cu magazinul tau online. Poti beneficia de diverse integrari, printre care OpenCart, Magento, PrestaShop, Shopify, si altele.

3

Primesti comenzile
si livrezi

Iti administrezi cu usurinta magazinul online si te bucuri de integrarile care te ajuta sa creezi facturi si sa planifici livrarile.

4

Incaseaza
banii

Direct in contul tau de seller si acceseaza in timp real toate informatiile despre vanzari si incasari.

Testimoniale

Pentru mine, Infinity Marketplace nu este doar o platforma de vanzari, ci un adevarat partener in succes. Am avut sansa sa colaborez cu o echipa dedicata si pasionata, care a inteles nevoile mele si a oferit solutii in timp util. Prin intermediul lor, am avut acces la resurse si clienti care au generat un impact pozitiv asupra afacerii mele. Recomand cu toata increderea Infinity Marketplace tuturor antreprenorilor ambitiosi.
Infinity Marketplace mi-a oferit oportunitatea de a-mi extinde afacerea si de a interactiona cu o baza de clienti diversificata. Am apreciat suportul constant al echipei lor de vanzari, care a raspuns prompt la intrebarile si solicitarile mele. Infinity Marketplace este o platforma excelenta pentru vanzatorii care doresc sa-si dezvolte si sa-si consolideze prezenta online.
Experienta mea cu Infinity Marketplace a fost cu adevarat remarcabila! Am descoperit o platforma intuitiva si eficienta care mi-a deschis usa catre o comunitate vasta de cumparatori. Cu ajutorul asistentei lor rapide si competente, am reusit sa imi consolidez prezenta in lumea comertului electronic. Nu pot decat sa recomand cu entuziasm Infinity Marketplace tuturor antreprenorilor dornici sa isi extinda afacerea online.