Trolere

Filtre
Tip produs
Brand
Culoare
Promotii
Interval preț
Produse

Troler – ajutorul de nădejde în orice călătorie

Urmează să pleci pentru 2-3 zile sau pentru un sejur de o lună? Cu siguranță vei avea nevoie de trolere moderne, dotate cu niște compartimente încăpătoare, pentru a putea lua cu tine toate produsele de care ai nevoie. De exemplu, dacă plănuiești să călătorești cu avionul, este important să te asiguri că îți iei un troler pentru cală suficient de încăpător. Mai mult decât atât, fiindcă adesea acestea trebuie să suporte o greutate de 20-30 kg, trebuie să te asiguri că alegi un model fabricat din materiale rezistente. Ține cont și de regulile companiei aeriene cu care zbori când vine vorba despre mărimea trolerului. Unele companii permit și trolere mici la bord, dar va trebui să verifici și dimensiunile acestora înainte de a cumpăra unul cu acest scop.

Troler mare sau mic – alege dimensiunile potrivite pentru tine!

Bineînțeles, mărimea trolerelor de voiaj diferă în funcție de nevoile fiecărei persoane - însă, la Infinity, vei găsi o varietate de modele potrivite pentru orice călătorie, fie ea scurtă, fie mai lungă. Așadar, chiar dacă ești în căutarea unui troler mare sau mic, cu siguranță vei găsi la noi ceea ce îți dorești.
În plus, poți să alternezi folosirea unei valize tip troler cu alte genți de voiaj sau rucsacuri disponibile pe site-ul nostru. De asemenea, poți cumpăra trolere mari sau mici atât pentru tine, cât și perechea ta. Din fericire, pe site-ul nostru poți găsi trolere de damă sau de bărbați, pe gustul fiecăruia. Nu uita să le cureți după fiecare folosire și să nu le umpli mai mult decât este recomandat pentru a te bucura de ele ani de zile de acum înainte.