Despre noi

We are INFINITY
Bine ai venit pe pagina oficiala Infinity Marketplace!

Cu o echipa tanara si devotata in spate, Infinity reprezinta locul perfect pentru cumparaturile online. Suntem mandri sa dezvoltam si sa construim brandul Infinity Marketplace, oferind peste 200.000 de produse diverse, impartite in 15 categorii interesante, de la casa si gradina, la electronice si articole sportive si multe altele. Indiferent de necesitatile tale, Infinity.ro are tot ce iti trebuie!

Incepand cu anul 2020, construim si dezvoltam brandul Infinity Marketplace, urmandu-ne constant traiectoria de expansiune. Intr-o lume in continua schimbare, echipa noastră ramane mereu invatata si pregatita pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate.

La bazele fundatiei Infinity stau valori precum transparenta , inovatie si umanitate. Transparenta, pentru ca ne-am propus inca de la inceput sa oferim o platforma cu oferte concentrate pe client; inovatie, pentru ca suntem in pas cu fiecare schimbare si vrem sa iti oferim produse si servicii de actualitate si nu in ultimul rand, umanitate, pentru ca o parte din valoarea fiecarei comenzi este donata catre asociatiile non-profit din Romania.

Oferim preturi competitive si strategii pro-client, pentru ca fiecare achizitie sa fie o experienta placuta si avantajoasa. Îti punem la dispozitie metode de plata variate, inclusiv plata in rate si optiuni flexibile de livrare.

Pozitivi si entuziasti din fire, ne bucuram de fiecare experienta pe care ti-o oferim in magazinul nostru.

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile si ofertele noastre? Aboneaza-te la newsletter si urmareste-ne pe retelele de socializare.