Balansoare si hamace

Filtre
Colectie
Tip produs
Brand
Culoare
Numar locuri
Promotii
Interval preț
Produse

Balansoarul de gradina sau de interior? Afla care ti se potriveste mai bine

Transforma-ti curtea intr-un spatiu relaxant cu ajutorul unui balansoar. Poti alege un scaun balansoar sau un fotoliu balansoar pentru un plus de confort. In acest fel, te vei putea bucura de timpul petrecut impreuna cu familia ta din confortul unui balansoar de living. De asemenea, poti alege din gama de balansoare de gradina un balansoar din lemn sau unul pentru terasa, ori poate unul special creat pentru copii. Mai ai nevoie doar de niste piese de mobilier exterior si vei putea sa-ti creezi coltisorul de poveste mult visat.
Ai posibilitatea de a alege un scaun balansoar de interior pentru sezonul rece, atunci cand vremea nu iti permite sa te bucuri de balansoarul exterior. Opteaza pentru un leagan balansoar de camera si iti vei putea crea micul spatiu de relaxare in interior.

Hamacul - obiectul care te ajuta sa te relaxezi oriunde te-ai afla

Daca iti place sa calatoresti mult si iti doresti sa-ti poti amenaja un spatiu de relaxare in natura oriunde ai merge, apeleaza la un hamac suspendat. Acesta se poate lega extrem de usor intr-o zona cu multi copaci si astfel te vei putea bucura de un moment de odihna, chiar in mijlocul naturii. Daca nu vrei sa depinzi de imprejurimi, poti alege un hamac cu suport sau chiar un scaun hamac pe care il vei putea instala atat la soare, cat si la umbra. Daca iti doresti ceva specific pentru acasa pentru a oferi un aer mai salbatic intregii atmosfere, alege un hamac de gradina tip leagan in culoarea ta preferata. Astfel, prin intermediul hamacelor suspendate, vei putea aduce farmecul naturii chiar la tine acasa.
Pe infinity.ro gasesti o gama variata de balansoare si hamace, perfecte pentru curte sau pentru interior. Poti alege un balansoar suspendat, un hamac tip scaun, balansoare din lemn, fotolii balansoar, hamac dublu sau alte modele de balansoare de curte si hamace de interior si exterior, in functie de preferintele tale.