WINTER OUTLET SRL

Informatii de contact
1
Adresa de livrare

Winter Outlet SRL

Cod fiscal:RO28202468

Numar de inregistrare in Reg. Comertului: J08/442/2011

Adresa Sediu: Purcareni nr.449, jud Brasov, Romania


Politica de retur

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere in formularul de retur.

Conform O.G. art 9, alin. 1 12 iunie 2014 prvind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Conform legii, costurile de retur sunt achitate de cumparator.

Perioada maxima acceptata pentru returul unui produs este de 14 zile. Perioada de retur acceptata se calculeaza de la data la care clientul a receptionat comanda.

Produsele comercializate ce nu sunt eligibile returului sunt cele din categoria: produse perisabile si lenjerie intima.

Pentru ca produsul returnat sa fie considerat eligibil pentru retur este nevoie ca:

- ambalajul sa fie original

- sa fie incluse toate accesoriile

- etichetele sa fie intacte

- sa fie returnat in aceiasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)

- sa nu prezinte defecte precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse

 

Politica de garantie

Toate produsele comercializate de SC WINTER OUTLET SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.