Am strans la hora, mana-n mana, mestesugarii, artistii si producatorii locali. Autentic este despre ei. Despre sora care iti confectiona cele mai cochete bijuterii, despre mainile bunicii crosetand cu grija puloverele, despre gemul din capsunele pe care le-au cules cei mici. Despre tot ce-ti inradacineaza picioarele pe pamantul nostru. Autentic este despre ei iar ei sunt despre tine. Suntem dedicati sa aducem in prispa Infinity povestile si produsele creatorilor autohtoni. Vino si tu sa strangem recolta si sa culegem roadele creatorilor romani.

Suntem dedicati culturii si identitatii romanesti, iar Autentic inspira generatiile urmatoare sa preia traditiile si sa le duca mai departe.

Am cautat in toata tara cei mai dedicati creatori si cele mai interesante produse si nu ne oprim aici. Vei gasi in Autentic selleri care ofera produse dintr-o gama variata de categorii, incepand de la produse de mobilier si design interior, pana la gemuri si bunatati facute exact ca acasa.

Viziunea noastra este sa aducem sub aceeasi umbrela producatorii autohtoni, atat de produse traditionale, cat si de produse concept. Punem reflectoarele pe produse muncite, realizate cu grija, rabdare si dragoste. Iubim frumosul si bucuria incontestabila pe care ne-o aduce un obiect creat cu truda si indemanare. Ti-am pregatit o selectie de produse cool si accesibile, create cu drag de mestesugari romani.

Valorile care definesc Infinity Marketplace sunt transpuse in toate actiunile noastre, prezente si viitoare. Ne-am propus sa spunem povestea creatorilor romani si suntem transparenti, dedicati si contribuim la transmiterea traditiilor si a obiceiurilor. Oferim o platforma liant intre seller si client, unde cumparatorii au acces la toate detaliile si informatiile despre produse si chiar despre modul de fabricare al acestora. Suntem in pas cu fiecare schimbare si oferim creatorilor servicii de actualitate care sa le transforme pasiunea intr-un mod de viata sustenabil.

De ce sa cumperi AUTENTIC

Credem ca obiectele create cu dragoste prind viata si au capacitatea sa ne inspire. Putem vedea in aceste produse exact ce insamna pasiunea si munca producatorilor iar asta le tranforma in obiecte epice in jurul carora putem constui povesti minunate.

Cumparand produse autentice sustii artistii locali sa isi urmeze visul, investesti in produse unice si calitative si in acelasi timp ajuti la perpetuarea traditiilor, simbolurilor si obiceiurilor romanesti.

Cunosti pe cineva care ar putea face parte din proiectul nostru?

Poate l-ai intalnit la un targ si produsele lui te-au impresionat, sau poate ai un prieten la inceput de drum care creaza produse de o originalitate iesita din comun - suntem aici sa ii sustinem si sa ii ajutam sa isi creasca afacerea.

Transmite-ne contactul la marketplace@infinity.ro.